Ovo nije još jedan BLIK report

robi2016

09.03.2016. Autor: Luce

Naš BLIK je nakon tekme u Pazinu pred samom završnicom, a dali ću se pojavit na toj završnici u Roču nisam ni sama sigurna. Ako dođem, pojavit ću se zbog Hiperaktiva, ali ne radi sebe - taj dio pada na drugo mjesto. Ali zašto? Više mi nije ni toliko zanimljiv jer ne penjen kao pred nekih 4-5 godina ali mi osim treninga fali i neka atmosfera koju je teško opisat, ona koja se pojavljivala u prvoj, drugoj sezoni BLIKa i od onda je baš nisan uočila. Ne bi pisala o ovoj temi da nisam primjetila kako se broj penjača na tekmama ove godine prepolovi.

Zajedništvo, druženje, veselje i sve to uz penjanje...

Opširnije...

BLIK FINALE

ekipa 24.04.2015. Autor: Lara

Nakon dječjeg BLIK-a u Roču jedva sam čekala BLIK finale kako bih ponovno mogla penjati u toj novoj lijepoj dvorani. Ovaj put je bilo puno natjecatelja. Bilo nas je 12 cura, 29 hobita i 7 profesionalaca. Imali smo 20 smjerova. Ja sam otpenjala samo 2 smjera do topa, a nekoliko skoro do topa. Nisam bila baš zadovoljna svojim rezultatom, ali mi je mama rekla da je to super uspjeh jer sam ja tamo bila najmanja, a čak nisam bila ni zadnja nego 8. od 12 cura. U ukupnom poretku sam 8. od 23. Iduće godine ću probati biti još bolja.

Opširnije...

Mali BLIK... ...Larinim očima

lara

 30.03.2015. Autor: Lara

Sretna sam što sam jučer sudjelovala na Malom BLIK-u u Roču. Dvorana u kojoj sam penjala jako mi se svidjela. Voljela bih kad bi i mi u Pazinu imali novu sličnu dvoranu. Domaćini su se posebno potrudili oko organizacije natjecanja. Pripremili su za nas puno voća, kolača i pića te majice za sve natjecatelje.

Iz Pazina nas je došlo 5 cicibana, 3 cicibanke i 3 kadetkinje. Došli su i naši treneri Goran i Pufa. Jedva smo čekali da nakon zagrijavanja počne natjecanje u kategoriji cicibana (2004.-2007.). Rekli su nam da imamo 60 minuta za otpenjati 15 smjerova.

Opširnije...

Sunce se skrilo i šapuće nam "Blik, Blik"

Malik snijeg 05.02.2015. Autor: Enna

Jutro nas je dočakalo kišno, pa nismo puno razbijali glavu gdje danas. Blik, logično i jednostavno, ekipa i spremni smjerovi - Best combination for power training. Naravno sve to moralo je pričekati. Prvo ručak, bez klope ja ne gren nikamo, a Klemen kaže da njemu je svejedno, "Budemo bili light & strong" :D.

Tako smo mi poklopali, pokupili Pufu, prošli snijeg u Žminju i dobro se nasmijali do odredišta - Rojc. Ekipa na visini zadatka, pokazivanje smjerova u 16:00, start u 16:15, izmjene svakih 20 min. Još pod dojmom iz Španjolske ukratko pričamo svoje doživljaje dok se lagano zagrijavamo za sutrašnju upalu mišića.

Opširnije...

Badnjak druženje

deki bozic 24.12.2014. Autor: Šljiva

Badnjak druženje ili kako su ga neki nazvali neslužbeni božićni blik.

Nakon prošlogodišnjeg ugodnog boulderskog druženja na Badnjak, odlučili smo isto ponoviti i ove godine. Iako smo s dogovorima krenuli na vrijeme, malo smo zaštekali u organizaciji, pa je sve obavljeno u zadnji tren, ali je druženje ipak prošlo kako je najbolje moglo.

Opširnije...

Blik KLINCI

01.12.2014. Autor: Enna

Klinci vrište: OĆEMO BLIK!

Eto prvi od planirana tri Blika za najmlađe održati će se u nedjelju 7.12.2014. u prostorijama Hiperaktiva u Pazinu.

Kategorije su: cicibani i kadeti, a juniori su previše osnažili pa ih puštamo u seniorskoj konkurenciji :).

Startnina i dalje ostaje ista, simboličnih 20 kn, kao i start u 16:00 kada se svi izguštaju u prirodi ako je lijepo vrijeme :)

S kvalitetom penjanja i druženja ne popuštamo tako da mališani očekujte odličnih 15-ak smjerova, nabrijanu ekipu i opaki trening ;).

Opširnije...

I još jedan iza nass!

30.11.2014. Autor: Martica

Polako smo ispratili još jedan Blik! Kao i svake godine, najbolja fešta je na porečkom tlu, PK PICUGI!

Ove godine bez kiše i raznih drugih problema bacali smo pokušaje na 20 smjerova. U ženskoj PRO kategoriji, sa ASOM u ruci i sa 10 popenjanih smjerova zasjala je rirockerica Jasna!! Dok san na 2.mjestu završila ja (Marta) sa 9 topova iz 15 pokušaja. Broncu je ukrala još jedna RiRock žena vremena, Lina Stock, sa samo jednim pokušajen više od mene! (9/16). Također, svaka čast našoj Lari koja je sa 6 topova zaključana na 6.mjestu! Bravo Lara! :)

Opširnije...

Hobby BLIK report

08.11.2014. Autor: Tino

Krenulo je... s osmijehom na licu dočekali smo novu sezonu. Okupila su se još jednom već poznata lica i bez obzira na sunčani dan, došli na druženje i trening u odaje pulskog „Rojca“.

Što reći nego pohvaliti organizaciju ovakvog bitnog događaja, koja je iz godine u godinu sve ozbiljnija.

Opširnije...

Prvi ovogodišnji BL!K! :)

Lara Kužić 04.11.2014. Autor: Martica

Puležani su nam ovaj početak stvarno začinili jako dobrim smjerkama!

Krenuli smo iz Pazina s (bajnim) vozačima, točnije Teo the Legovich, Gogo the Matica and Kozmo (Emir) the Ahmich ;) 

Puno svako auto, došli pred Rojc! Mjesto događaja! Zagrijavanje, ruke lijevo, desno, pa onda gas u prvi krug!

Pufa reda svaki smjer, 1.,2.,3., sve bez problema, a na papiru same jedinice! :D tu i tamo koji smjer malo teži, ali opet se pofajta :)

Opširnije...

BLIK REPORT 2o13/2o14

BLIK logo OK 03.05.2014. Autor: Enna

E pa svako jutro nakon Blika, kad shvatim da imam nevjerojatnu upalu mišića, pitam se od kuda početi pisati report. Pa ovog puta krećem od onih koji su me ostavili bez daha ove sezone...

 

Opširnije...

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5