Sunce se skrilo i šapuće nam "Blik, Blik"

Malik snijeg 05.02.2015. Autor: Enna

Jutro nas je dočakalo kišno, pa nismo puno razbijali glavu gdje danas. Blik, logično i jednostavno, ekipa i spremni smjerovi - Best combination for power training. Naravno sve to moralo je pričekati. Prvo ručak, bez klope ja ne gren nikamo, a Klemen kaže da njemu je svejedno, "Budemo bili light & strong" :D.

Tako smo mi poklopali, pokupili Pufu, prošli snijeg u Žminju i dobro se nasmijali do odredišta - Rojc. Ekipa na visini zadatka, pokazivanje smjerova u 16:00, start u 16:15, izmjene svakih 20 min. Još pod dojmom iz Španjolske ukratko pričamo svoje doživljaje dok se lagano zagrijavamo za sutrašnju upalu mišića.

Svaki smjer oduševljava, iskustvo je ipak bitno :D. Klemen se naravno zagrija tek u najtežen ploča smjeru, ali nema veze, fotić je tu tako da se u trećoj izmjeni hvata fotkanja svih koji mu se nađu na putu. Gogo ostaje dužan jednu ploču i jednu prečku za sljedeći blik, ali zato Pufa i Marko Sunce tamane smjerove na salatu. Poredak kako slijedi... Klemen, Pufa, Marko, Gogo.

Kod cura Martica kreće skeptično u stilu "nisan niš popenjala prvi krug" i završava sa 8 topova na 2. mjestu iza Jasne, tj. ispred Line. Moja malenkost umire nakon drugog kruga, power 0 bodova, a motivacija za bouldering negdje pri dnu :). Anja skida svoja dva projekta nakon odličnog zagrijavanja i 2-3 gutljaja osvježavajućeg pića čiji je glavni sastojak hmelj :).

Organizatori hvala na odličnim smjerkama, koje su nas sve motivirale da se malo pokrenemo i što se bouldera tiče :D. I naravno nagrade uvijek origigi, zakrpe koje su prijeko potrebne svin penjačima i letvica za 3. mjesto! Train harder :D Zakon! Hvala!

Za kraj dana igramo se na bijelom pokrivaču koji je krasio Pazin grad po povratku. Hvala Anja na odličnim fotkama :D.

p.s. upala mišića se produžila skoro na cijeli tjedan... :P

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5