PH COMBINED

pufaPHcombined2018 3.12.2018. Autor: Marta

Proteklog smo vikenda, 24. i 25.11.2018., bili dio prvog natjecanja u kombinaciji (speed, boulder i lead) koje se održalo u Zagrebu. Uz odličnu organizaciju Fothie, super smo se zabavili, napenjali i postigli odlične rezultate.

Bilo je i suza i ozljeda ali na kraju smo ipak svi više nego zadovoljni sa ekipnim 3.mjestom. Takav rezultat pokazao je kakav se potencijal krije u samom središtu Istre unatoč tome da nam se uvjeti za treniranje razlikuju od ostalih klubova tj. nemamo uvjete za treniranje discipline brzinskog i težinskog penjanja.

Nadamo se da ćemo postignutim rezultatima potaknuti okolinu na razmišljanje o stvaranju boljih uvjeta, kako bismo mogli i dalje postizati dobre rezultate i trenirati kao i naši sunatjecatelji.

U nastavku slijede postignuti rezultati sa zadnjeg ovosezonskog PH-a, a fotke možete pogledati na našoj facebook stranici!

Opširnije...

Kopar - ticket to Rockstars

noa kopar18 25.10.2018. Autor: Pufa

Više od 200 natjecatelja ove subote pokazali su svoju vještinu penjanja u Kopru, a bome Adidas ticket to Rockstars ni ove godine nije zabišao Hiperaktivce. 30 smjerova po kategoriji bilo je dovoljno da sa ovog boulder jam-a otiđemo dobro napenjani, umornih mišića i izribanih prstiju.

Kod cura u kategoriji od 8-10 godina Noa Macinić osvaja odlično 3. mjesto sa popenjanih svih 30 smjerova od kojih je 28 iz prvog pokušaja. Veselimo se budućim rezultatima i izazovima koji čekaju našu Nou :)

Kod dečkiju Noa Cvijanović penje 20/30 smjerova i završava na 7. mjestu, a sa jednim smjerom manje David Sloković uzima sigurno 10. mjesto.

Opširnije...

Osvojili smo Trst (opet) :)

trst2018 25.09.2018. Autor: Sara

Oko 10 sati Jurica, Pufa i ja krenuli smo iz Pazina za Trst na penjački maraton u penjačkoj dvorani Gravita Zero Trieste. Išli smo tamo jer je bilo predviđeno ružno vrijeme, ali je na kraju ipak bilo lijepo vrijeme. Nisam požalila što sam ipak izabrala Trst.

Bilo je 80 smjerova i 5 sati penjanja. Krenuli smo od lakših smjerova pa prema težima. Najlakši su bili u bijeloj boji pa su bili žuti i plavi i onda zeleni, crveni i jedan jako težak crni. Za nas cure su se bodovali od žutog na dalje, a za dečke od plavog na dalje. Smjerovi su mi bili zabavni i sviđali su mi se.

Opširnije...

Motherhood and climbing clothing...

spiderW 12.06.2018. Author: Enna

Hmmm… strange…

That was my first thought when I opened my package from 3rd Rock. I noticed small details and nice material right away but I was still unsecure about the cut. Since my closet is full of climbing clothes, after almost 20 years of climbing I can tell by look what will fit me or won't. On the first view, my lovely vest looked super short and I wasn't sure if inside bra will hold everything on its place. Leggings looked like they won’t fit me, not because of size but because of the cut. And then I tried my new items and all my prejudice fell into the water…

Opširnije...

Penjačka sezona

sara 10.5.2018. Autor: Sara Lanča

Ok, nakon 14-eg natjecanja ove godine odlučila san da to napišem i točka. Jer već san trebala napisat poslije PH-a u boulderu kad san si uzela tjedan dana pauze jer mi je bilo svega preko glave toliko natjecanja u četiri mjeseca i još treninzi tri puta tjedno i tu i tamo još koje penjanje vani.

Sad da počnem od nove godine pa po redu kako su išla natjecanja: ok to prvo baš i ni natjecanje ali moram se pohvalit na svojem prvom 7a smjeru koji san ispenjala na skijanju u Brunicu u Italiji. Prvo natjecanje mi je bio BLIK za velike u Puli u Spk OnSight-u i bilo mi je malo teško ali ipak to je BLIK za velike, a ja san još mala. Sljedeće mi je natjecanje bilo je dio NLP lige a održavalo se u Kopru(valjda, nisam sigurna ako je bilo još ča između). Bilo je puno smjerova i sam si si pisao bodove kao i na BLIK-u za velike. Smjerovi su bili nešto teži jer je natjecanje bilo predviđeno za malo starije, iskusnije i jače penjače makar je bilo i nekoliko mojih vršnjaka. Onda je slijedi opet BLIK za velike, ali ovaj put je bi u Spk Muntravo na novoj ploči. Smjerovi nisu bili toliko teški kao na drugim BLIK-ovima i ispenjala san ih taman dovoljno da zauzmem drugo mjesto iza trenutno za mene nedostižne Jasne (ali ima vremena ja sam mlađa, neiskusnija, a vjerojatno i slabija od nje, ali to će doći s vremenom).

Opširnije...

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5