Vranjača vs. COVID19

gabo vranaca 8.8.2020. Autor: Pufa

Dva tjedna izolacije od modernih tehnoloških poroka (tek ponegdje ulovili smo mrvice signala i svemocnog interneta) uplodili su odličnim penjačkim izletom u spilju Vranjaču, pravom oazom hlada nakon 25 minuta pristupa po dalmatinskom kršu. Priznajemo na prvi pogled Vranjača nas je ostavila bez daha, i do kraja izleta guštali smo u predivnim smjerovima koji su nas tjerali da podignemo vlastite granice...

Opširnije...

PH Boulder 2019

PH boulder 2019 3 23.3.2019. Autor: Petar Gojtanić

Potpuna tišina sada dok se kombijem probijamo kroz noć u pravcu Pazina. Bit će da su naši mali Hiperaktivci iscrpli i posljednji atom energije i predali se snu gdje vjerojatno još uvijek penju razne moguće i nemoguće smjerove. Isto to vrijeme neki od nas koriste za napisat brzinski izvještaj na mobitelu i pobacat neke slike da to ipak sve izgleda na nešto.

Opširnije...

PH COMBINED

pufaPHcombined2018 3.12.2018. Autor: Marta

Proteklog smo vikenda, 24. i 25.11.2018., bili dio prvog natjecanja u kombinaciji (speed, boulder i lead) koje se održalo u Zagrebu. Uz odličnu organizaciju Fothie, super smo se zabavili, napenjali i postigli odlične rezultate.

Bilo je i suza i ozljeda ali na kraju smo ipak svi više nego zadovoljni sa ekipnim 3.mjestom. Takav rezultat pokazao je kakav se potencijal krije u samom središtu Istre unatoč tome da nam se uvjeti za treniranje razlikuju od ostalih klubova tj. nemamo uvjete za treniranje discipline brzinskog i težinskog penjanja.

Nadamo se da ćemo postignutim rezultatima potaknuti okolinu na razmišljanje o stvaranju boljih uvjeta, kako bismo mogli i dalje postizati dobre rezultate i trenirati kao i naši sunatjecatelji.

U nastavku slijede postignuti rezultati sa zadnjeg ovosezonskog PH-a, a fotke možete pogledati na našoj facebook stranici!

Opširnije...

Kopar - ticket to Rockstars

noa kopar18 25.10.2018. Autor: Pufa

Više od 200 natjecatelja ove subote pokazali su svoju vještinu penjanja u Kopru, a bome Adidas ticket to Rockstars ni ove godine nije zabišao Hiperaktivce. 30 smjerova po kategoriji bilo je dovoljno da sa ovog boulder jam-a otiđemo dobro napenjani, umornih mišića i izribanih prstiju.

Kod cura u kategoriji od 8-10 godina Noa Macinić osvaja odlično 3. mjesto sa popenjanih svih 30 smjerova od kojih je 28 iz prvog pokušaja. Veselimo se budućim rezultatima i izazovima koji čekaju našu Nou :)

Kod dečkiju Noa Cvijanović penje 20/30 smjerova i završava na 7. mjestu, a sa jednim smjerom manje David Sloković uzima sigurno 10. mjesto.

Opširnije...

Osvojili smo Trst (opet) :)

trst2018 25.09.2018. Autor: Sara

Oko 10 sati Jurica, Pufa i ja krenuli smo iz Pazina za Trst na penjački maraton u penjačkoj dvorani Gravita Zero Trieste. Išli smo tamo jer je bilo predviđeno ružno vrijeme, ali je na kraju ipak bilo lijepo vrijeme. Nisam požalila što sam ipak izabrala Trst.

Bilo je 80 smjerova i 5 sati penjanja. Krenuli smo od lakših smjerova pa prema težima. Najlakši su bili u bijeloj boji pa su bili žuti i plavi i onda zeleni, crveni i jedan jako težak crni. Za nas cure su se bodovali od žutog na dalje, a za dečke od plavog na dalje. Smjerovi su mi bili zabavni i sviđali su mi se.

Opširnije...

Za sve one koji žele postati dio Hiperaktivne priče :)

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5