PH Boulder 2019

PH boulder 2019 3 23.3.2019. Autor: Petar Gojtanić

Potpuna tišina sada dok se kombijem probijamo kroz noć u pravcu Pazina. Bit će da su naši mali Hiperaktivci iscrpli i posljednji atom energije i predali se snu gdje vjerojatno još uvijek penju razne moguće i nemoguće smjerove. Isto to vrijeme neki od nas koriste za napisat brzinski izvještaj na mobitelu i pobacat neke slike da to ipak sve izgleda na nešto.

Stoga, današnji burni dan je sad teško opisat. Svi oni koji posjetili neko od Prvenstva Hrvatske znaju kako to izgleda, daleko od buke, pljeska, uzvika, slavlja i suza, svi su oni na kraju dana bića koja su na stijeni pustila 200% sebe.

Jutarnji termin popunile su naše najmlađe nade, Noa Cvijanovic (4. mjesto) i Natan Zović (9.mejsto) koji su nastupli među čak 27 cicibana.

Među Mlađim kadetkinjama gdje je također nastupilo 27 natjecateljki Noa Macinic izborila je 4. mjesto. 

U mlađim kadetima, njih ukupno 24, prva tri mjesta otišla su u Istru, zlato Davidu Radovčiću (Onsight), srebro Lariju Pletikosu (Onsight), a bronca našem Gabrijelu Ramljaku, dok je na 11. mjestu je završio David Sloković kojemu je ovo prva sezona u kategoriji mlađih kadeta.

U kadetkinjama se kao i uvijek odvijalo puno drame i preokreta, a našoj zvjerki Sari Lanči medalja je izmakla za dlaku i zauzela je odlično 4. mjesto od 16 kadetkinja lavljeg srca.

Matija Vrh je u kategoriji kadeta završio na dobrom 7. mjestu, a 13. je pripalo Antonu Jurmanu od ukupno 19 penjaca.

7. mjesto je zazvalo i Juricu Vukovića koji se natjecao u starijim kadetima.

Ovo Prvenstvo Hrvatske je zasigurno bilo među najbrojnijima, a mi, iako nas je bilo malo, pokazali smo da imamo veliki penjački duh.

Dogodine sve bolesti i ozljede spremamo pod tepih i stižemo u većem broju.

Više foto na FB page SPK Hiperaktiv.

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5