Smogovci napadaju Split

ph1 01.12.2017. Autor: Lucija

Petak navečer, mladi Hiperaktivci, a i oni malo stariji, krenuli su prema Splitu, odnosno PC-u Marulianus kako bi pokazali svoje penjačke sposobnosti. Putem su prkosili buri, ni jedanput zalutali i stigli u apartman živi i zdravi, puni volje za spavanjem i u iščekivanju sutrašnjeg dana.

Kao svaka složna ekipa i mi smo imali individualne zadatke – Jurica je bi odgovoran za fiziku, Lucija je otvorila dvodnevni frizeraj, Gogo je bi „mali od điri i praveg puta“, Pufa u ulozi glavnog komentatora i zabavljača, Marta se je samo smijala cijelo vrijeme (valjda je zato tako dobro prošla?), Sara je pokušala igrat ulogu mirne i povučene djevojčice (iako na tome treba poradit), a Lara je zahuktalu atmosferu ove vesele družine držala pod kontrolom :).

U subotu, 18.11. u rano jutro, spomenuti Smogovci kreću prema PC – prvo na redu – kvalifikacije seniora/-ki za večernje finale u leadu. Penju se dva kvalifikacijska smjera i navečer još jedan finalni. U seniorima Gogo elegantno prolazi kroz oba smjera, u seniorkama Marta isto šiba k'o luda – samo se digne na prste i naša Čapljica je već na pol stijene, dok je za drugu polovicu smjerova zaslužan Pufa i njegovi treninzi :). Luce je nekako u prosjeku s ostatkom seniorki, a s obzirom na (ne)pripreme, relativno zadovoljna. Navečer u finalu, Gogeta jako lijep i naravno elegantan pokušaj u smjeru dovodi do 6. mjesta, Marta isto tako elegantno dolazi do fantastičnog 2. mjesta, a Luce u finalu malo kiksa i osvaja 7. mjesto.

Istog dana, mlađe kategorije natjecale su se u speedu. Naravno, teško je uspoređivat vlastite sposobnosti penjanja speeda i nekog tko ima stvarnu mogućnost isprobat i razvijat tu dinamiku i ekplozivnost pokreta. Bilo kako bilo – zadovoljni smo s našim mladim nadama! U kategoriji mlađih kadetkinja naša Sara ruši sve pred sobom, pa skoro i razbija panelke i završava na odličnom drugom mjestu. U kategoriji kadetkinja, Lara osvaja 9. mjesto, a u kadetima Jurica 8. mjesto, dok Martica nešto kasnije u samo svojoj kategoriji juniorki osvaja prvo mjesto.

U nedjelju, Smogovci odlaze bodrit svoje mlade nade u leadu – u kategoriji mlađih kadetkinja Sara nakon dva popenjana smjera i superfinala osvaja osmo mjesto, Lara s jednim topom i odličnim pokušajem u drugom smjeru osvaja peto mjesto, a Jurica s dva odlična pokušaja osvaja drugo mjesto. Za našu Martu ne treba ni govorit, ponovno je pomela svu konkurenciju u kategoriji juniorki i završava na prvom mjestu.
Sve u svemu, pizza je bila dobra, Split je lip, lip je i PC, samo pazite po stepenicama za dole i pazite na vrime – nad njim se lako i brzo izgubi kontrola ;).

Penjali smo, guštali smo i s medaljama i veseljem ubiremo ceste za doma.

ph2 ph3 ph6

Pročitajte i report na ipazinu :)

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5