Prvo proljeće

26.03.2014. Autor: Luce

Već neko vrijeme gledam kako treba napisat koju novu vijest, pa evo, našla sam malo vremena za to. Ovaj vikend bili smo dosta aktivni pa počnimo od samog početka.

Petakk….mama Patricija i ja (Luce) krećemo pozdravit proljeće…via Labin! Normalno, sve počinje s čajem u Velo kafe, a nakon toga, polako krećemo u noćni pohod na Skitaču! Svi uzbuđeni s upaljenim lampicama na čelu krećemo u zabavnoj atmosferi. Okreneš se, pogledaš rijeku svijetlih točkica iza sebe i ostaneš VAUU!!!

Malo po malo…uz par odmora po putu, dolazimo do Skitače oko pol noći i pol. Mi umorni, a Labinjani nas već čekaju s dobrom porcijom pasulja! Odlična atmosfera nastavila se do dugo u noć s višestrukim nazdravljanjem, ali mi ipak odlučujemo krenut za Pazin i malo se naspavat, a ovaj pohod će definitivno ostat kao jedno jakooo lijepo iskustvo.

Subota ujutroo….noge još uvijek umorne, ali glava trijezna! ;) Državna matura mi kuca na vrata…mama nagovara da idem učit, a ja si mislim kako je vrijeme ipak prelijepo… Za deset minuta, odluka je pala! Gogo, Martica, Coci i ja krećemo u Kompanj…malo penjuckamo, tu i tamo malo zapuše, padne i koja kap kiše, malo je bilo i zima, ali ne smeta toliko. Martica se malo upenjava, skupa penjemo standardne šestice u centralki…Gogo pokušava svoj projekt, ja svoj - Dianu 6c na top rope, ali prsti već dosta ledeni, noge umorne..ali dosta škuža. Ipak ostaje za drugi put. Polako krećemo za doma, još umornija nego dan prije…Branim si izlaske i lagano na spavanje.

Nedjelja…BLIK!!! I ovog puta Pazinjani se skupljaju u dosta velikom broju. Teo, Martica, Gogo, Gojtanići x2, File x2, Martin, Kasper, Lena, Korado…da vas ne nabrajam sad svih. :)

Ekipa i ovog puta odlična, a domaćini su se odlično pobrinuli oko organizacije!Ribice, pedoći, (zaleđena) bira ;) , sveeee odličnoo, sve za 5! Posjetio nas je i ne tako željeni pljusak zbog kojeg su nastali manji tehnički problemi ali sve se brzo riješilo i nastavljamo s penjanjem i ugodnim druženjem! Na kraju najviše slave Dušići! Mama Jasna prva, tata Frenki isto prvi! Druga mjesta zauzeli su naši Pufa i Martica, a treće mjesto Vito i Ivana! Bravo svima, smjerovi su bili odlični i hrana također!

Tako je još jedan BLIK iza nas i ostaje nam još jedan…veliko finaleee!!! U Pazinu 5.04.2014. ovog puta u subotuu!!! Nadam se da ćemo se svi još jedanput podružit i napenjat zajedno ove sezone…Hiperaktivci vas očekujuu!!! :)

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5