FirST rock TRip for Jedrejčić x2

28.06.2013. Autor: Martica

utorak, strka, traži apartmane, traži smještaj dan prije polaska, našli odličnu ponudu, ali naravno - zauzeto. Spas u zadnji čas bio je Bregović - Levatić stan.

Srijeda, 18.6., dan polaska
u 18h poruka: krećemo oko 20h. Torbe spremne na hodniku i upitnici iznad glave: će to u Megan?? 20,20 još nema prijevoza, u 20,45 Megan ispred kuće, izlašle van spremne. NEMA MEGANA! zelena raketa je stvarno raketa. Naravno Peroš-Matika zaboravili Coci. Nakon 10 minuta evo svih, Enna, Gogo, Malik i Coci!  oko 21,10 krenuli iz Pazina, uz Natašu (GPS) do Ljubljane stigli u 23h. Smještaj odličan! laganini na spavanac i ujutro polazak na penjaču. :)

Četvrtak, 19.6., day two!
buđenje, doručak, spremili stvari i gas za Bohinjsku Belu! nakon 45 min vožnje stigli do Bohinjske Bele, parkirali u selu i krenuli prema stijeni. S rancima, hranom, i ostalim stvarima, u pol urice stigli pod stijenu. Ja i Lucija riješile 6b,isprobale odličan 6c+ i gotove, Enna penjala s nama a Gogo pokuša 7b ali nije to to, pa niš. Vratili smo se nazad "doma"!

Petak, 20.6., day three!
ujutro opet iste stvari, doručak, spremanje stvari i opet polazak za Bohinjsku. Ovog puta smo iskrcani malo bliže pa nije bilo tako teško do stijene. Opet penjemo 6b za zagrijavanje i onda lagano u drugi 6c+ koji nije bi toliko lijep kao i onaj od četvrtka, ali vrijedi dat pokušaj! Gogo je riješi 7c+, i još par sedmica ;) Enna pokušaj isto na nekin sedmicama, i lagano nazad u stan.

Subota, 21.6., day four!
promjena penjališta, krenuli za Preddvor, meni i Luciji super, Enni i Gogetu malo manje, ali odlično, baren smo se mi napenjale! riješile 5c za zagrijavanje, pa 6a,6a+, onda ćemo uć u 6b ali ja kao postavljač naravno promašila liniju pa sam postavila 5a(+!), nakon 5a, ušle u 6a+ pa ukopčale i 5. top! Enna za zagrijavanje 4a, tu neznan ča ste vi još penjali pa dodaj ti. Vratili se u stan i čekali Juru da nam se vrati iz Portugala! u 23h Gogo i Malik spavaju, ženske za stolon umiru od smijeha, Enna mi je sestra,profesorica,trenerica, ča će još bit? ;) Zvoni Jura, Gogo je skoči iz kreveta da prvi otvori vrata pa onda je počelo prepričavanje putovanja jednog i drugog, u 24h legli i zaspali odmah!

Nedjelja, 22.6., last day!
Retovje! malo ali najbolje od svih penjališta u zadnja 4 dana! najbolji pristup penjalištu, najbolji smjerovi, temperatura, milina! Ja i Lucija za zagrijavanje 6a+, onda 6b, ja riješila još jedan 6b, Lucija odličan pokušaj na isti smjer, pa onda Gogo, 8a! svaka čast! oko 16h lagano krenuli za Pazin i vratili se u 18h.

Bohinjska Bela:
Marta - Kivi 6b 2go
Lucija - Kivi 6b 2go
Enna - Kivi 6b, Socadance 6c, sve OS
Gogo - Ana Liza 7a+, Nathalie 7b, Topla solza na njenem licu 7b+, Kombinacija Ženska - Ekosistem 7c sve OS!!

Preddvor:
Marta - Taščica 5c, Direktna 6a, Ta Bela 6a+, Zelena 5a, Binetova 6a+, sve OS
Lucija - Taščica 5c, Direktna 6a, Ta Bela 6a+, Zelena 5a, Binetova 6a+, sve OS
Enna - Juretova 6b+ Flash
Gogo - Muca copatarica 7b OS + laganice

Retovje:
Marta - Sexy blue jeans 6a+, Terra mystica 6b, Skuštrana 6b, sve OS
Lucija - Sexy blue jeans 6a+, Terra mystica 6b, sve OS
Enna - Sexy blue jeans 6a+, Terra mystica 6b, Skuštrana 6b, sve OS
Gogo - Pokračulja 8a + laganice OS

 

 

 

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5