PH REPORT

gogo PH 20.05.2016. Autor: Gogo

Evo jednog osvrta u zakašnjenju ali za nas jako uspješnog. Ča se tiče organizacije no comment. Jako dobra stijena, solidna dvorana za velika natjecanja i odlični smjerovi ostali su u sijeni jako loše organizacije. Usprkos velikom kašnjenju i brojnim krivim tehničkim informacijama, ekipa Hiperaktiva uspjela je ostvariti odlične rezultate.

Kao trener i predstavnik Hiperaktiva čestitam svim našim hrabrim natjecateljima na odličnim rezultatima. Vidi se da se trud isplati.

Lara upada u superfinale sa još dvije curice i nakon popenjanog i superfinalnog smjera ipak završava na 2. mjestu zbog podjele prema vremenu, odnosno brzini penjanja. Ništa zato, reprezentacija kuca na vrata, a mi s veseljem očekujemo sljedeći Larin nastup u Austriji na najjačoj tekmi za njenu dobnu kategoriju, Youth Color Climbing Festival u Imstu. Osim u težinskoj disciplini, Lara je pokazala svoju brzinu i u disciplini brzinsko gdje zauzima 5. mjesto. enna PH

Iako joj disciplina težinsko nije prvi izbor, Sara nam je iz tekme u tekmu sve bolja, a ovog puta zauzima odlično 12. mjesto.

U internom dogovoru Jurica i Enna fajtaju na istim smjerovima tko će dalje. Tako Jurica u A MueRTe stilu fajta do zadnjeg atoma snage i zasluženo osvaja 3. mjesto u svojoj kategoriji i par gibova više od Enne na jednom od smjerova.

Luka je pokazao odličnu koncentraciju na svojoj prvoj tekmi u disciplini težinsko gdje se morao i pobrinuti da se točno ukopča u trakice (komplete). 7. mjesto je u žepu.

Enna nakon svih ozljeda odlično fajta u seniorskoj kategoriji te zasluženo zauzima 3. mjesto. Znamo mi da je to bilo samo mršavih 60% Enne, zato čekamo potpuni oporavak i pravi fajt na koji smo navikli.

Ja Gogo zauze san 2. mjesto. Nakon odlično odrađenog kvalifikacijskog djela, stiga je na red finalni smjer. To je bilo baš ono pravo, ča si dalje to je teže i padan dva grifa prije topa. Nema veze, super zadovoljan i svaka čast Niksiju ja zasluženom 1. mjestu.

I za kraj, veliko hvala Chrisu Bericu na jedinin fotkama koje imamo :D.

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5