Chulilla tim opet na okupu

03.02.2015. Autor: Enna

gogo kompanj Cijeli tjedan padaju dogovori kako, kamo i ča cemo za viked. Prognoza se iz dana u dan mijenja, toliko često koliko meni padne napamet da li će možda ipak biti sunčano???

Sredinom tjedna razočaranje, prognoza loša i ne želi se maknut. U petak veselje, prognoza sunce do cca 13:00, a nakon toga kiša i snijeg. Ma to je sasvim dovoljno za brzinsku penjaču do hc-a? ili možda Sopota? Kompanj? I u tom trenu se javlja ekipa iz Chulille, Bečan tim je in. Sunce je do 13:00, a poslije ćemo kako bude :).

Petak uvečer počastio nas je snijeg, tako da subotu Malik ostaje s barbeton delat snješketa. Po njegovon mišljenju, snijeg je puno bolji odabir od penjače, a mi kažemo "Kako god ti želiš sine :)".

Dakle subota... odluka je pala na Kompanj. Nekako smo stigli puno pričati i još više penjati, jer ipak zovu kišu iza 13:00... Postavljanje suhih projekata i napad, Anja skida Heilige Gral 6c+ do vrha, kaže užžživancija. Gogo lagano šeće kroz Narikaču 8a, a Klemen za njim sajta isti smjer. I tako dok on sajta 8a, ja do njega uživan u gornjen dijelu Curefiew varijante 7a+. Smijemo se mi i zezamo na stijeni kad odjednom čujemo krc, krccc i dva metra lijevo od prvog smjera centralke ogromna stijena skupa s drvećen strovalila se niz padinu. Uf... strah? malo da, ali veći osjećaj bio je ono strahopoštovanje koje izazivaju trenuci koje nam Majka priroda priušti s vremena na vrijeme, a mi sretni gladamo sa strane i mislimo si "Dobro da nitko nije bio u blizini...".

A vidi sumrak... skupljamo polako stvari i šibamo pokupit najmlađeg člana koji je cijeli dan uživao na snijegu. Bečani naravno ostaju popenjat još koji smjer s tikkon. Uz zajedničku večeru i pivo shvaćamo da danas uopće nije bilo kiše već je sunce odlučilo družiti se s nama cijeli dan... Hvala ti Sunce vidimo se ubrzo!

Sutra via Blik?!?

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5