Rekord za pisanje reporta!

01.12.2014. Autor: Šljiva

Nakon prošlogodišnjeg propalog dogovora oko odlaska na sv. Krševan boulder open, ove godine smo se uspjeli nekako skupit i u petak krenut put Zadra.

Iz Pazina smo krenuli Tino, Teo i ja, u Rijeci smo se nakon početnih poteškoća, jer nas je Herpi odluči ostavit na riječkoj obilaznici, uspjeli nać sa Lucijon (Stolarevon kćeri) i Kasperon, kojima zahvaljujen na strpljenju jer su nas čekali dok smo u velikom stilu dolazili na mjesto sastanka.

Uz 500 najvećih rock hitova laganini stižemo u Zadar. Pozdravljamo na boulderu prisutnu riječko - zadarsku ekipu (Mali Vito, Veliki  Vito, Cura njegova, Mario, Nino, Šojić, Ivana, Lina, Luka, Frenky, Leo (mali od organizacije)), susret sa sestron, pa spavanje kod  nje (Puno ti hvala Marina). Kod nje kaos, nitko ne zna gdje spavat, nakon pola sata dogovora svi ugodno smješteni, a neki moraju i prezentaciju za faks završit prije spavanja.

U jutro buđenje, papanje na terasi, „kavica“ u kvartovskoj birtiji i odlazak na boulder. Na boulderu prijave, hrpa kolača i počinje natjecanje. U kvalifikacijama penju  4 grupe po 45 min, tri muške i jedna ženska.

U muškom finalu prevladava pazinsko - riječka ekipa (Tino, Kasper, Teo, Mario, Nino i zvijezda Mali Vito) , Mali Vito je sa jednim topom potukao konkurenciju do koljena i zauzeo prvo mjesto, slijede ga kao drugi Kivela L. i treći Frane Č.

U žensko finale ulaze (Stolareva kći, Lina i Ivana). Lina zauzima 2 mjesto u stopu je prate Stolareva kći na trećem i Ivana na četvrtom, a prvo zauzima Inga.

Nakon natjecanja, slijedi zabavan dio radi kojeg se i ide u Zadar ( zahvale organizatorima na super hrani i provodu).

U nedelju teško buđenje, ponovo papanje, hrpa smijeha, osjećanje kao glup i gluplji, ali onaj gluplji, spremanje i odlazak na put doma, uz pobjeđivanje kraljica...

Izvještaj se naravno piše u autu uz ostatak 500 rock hitova.

Još jednom zahvale svima i nadam se da se vidimo i dogodine...

dolazak1 dolazak2 kuliranje na terasi

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5