Malo tu, malo tamo!

14.10.2014. Autor: Luce

Petak navečer krećem iz Rijeke za Pazin, 10 puta provjeravam imam li sve najpotrebnije... penjačice, pojas, magnezij... sve je tu! Znači da još jedan penjački tjedan može počet!

Subota...Pengari/Đoser!

Dok se Enna i Malik igraju i dive njegovim novim gojzericama koje su neizostavni dio našeg izletića, Gogo i ja krećemo do Pengari da on proba svoj projekt, a ja da popenjem koji od svojih projektića, pa napokon rješavam Avanti forza 6b+. Gogo mozga u projektu... di je najbolji odmor? Di prste? Di petu? Di oboje? Ali čini mi se da mu sve bolje ide Čekamo sljedeći vikend da vidimo kako će bit!

Sunce je već počelo pržit pa krećemo prema Đoseru. Ekipa se skupila (Zagreb, Rijeka, Pazin, Pula), zabuši se i koji smjer i još bitnije... popenjalo ih se mnogo! Najprije nas je Elvin razveselio s Diablom 7c, a nakon njega i Puležan Luka!! Kiki rješava Eternal flame 7a+, a za kraj je i Enna počistila Just do it 7b!!! Bravo svi!! Gogo pokušava svoj projekt, a ja otvaram novi projektić... Never mind 6c, čini mi se da nam je obojici detalj malo nejasan ali ima vremena!

Nedjelja...Kompanj

Opet se skuplja ekipa u sličnom sastavu... Rijeka, Roč, Pazin, Pula, Lovreč i Osp! Dolazimo s velikom željom za rješit stare i stvorit nove projekte. Enna pokušava Parov Stelar 7b+, Gogo Gayline 8b, a ja otvaram novi projektić Heilige Gral 6c, ali mi danas nismo bili uspješni kao ostatak.

Ovog puta  ̋sretnu žilu“ otvara Ivana u smjerki i pol... Parov Stelar 7b+!! Usput daje ideju i Enni... u detalju postoji neki mali krimp!! Nakon nje Luka opet kreće u akciju i rješava Pilates line 7b+, a kasnije i Yass!!! Wuuuhuuu!!! Onda i Veks rješava Oči dedine 6c, a za sam kraj Šoić i Mario stišću Albu 7c! Bravo za svih!! Vidimo se next weekend!

Za sve one koji žele postati dio Hiperaktivne priče :)

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5