Day 11: 7 million dollars

day11klemen 30.12.2014.

I danas bi htjeli sunce, ali je okupirano, tako da se odlučujemo na odlazak u jedan od najdražih nam sektora, „El oasis“. Kako je doma pao snijeg, ovdje nam je podosta zahladilo, a kamo li kada se penje u hladu... Prva dva smjera suze u očima i drveni prsti, premišljamo se da li da ipak odemo na sunce? U tom trenu od nikuda pojavljuje se Iker, veseli španjolac koji čim je ugledao Malika pita sljedeće: „Hi, you have a kid, I have a kid, can we climb together?“ Nismo ni trebali govoriti, sve se zna :). Opet smo krenuli, iako ledeni odluka je pala, ostajemo u hladu.

Iker već bio ovdje tako da nam preporučuje smjerove koje se jednostavno mora probati. Tako dečki redaju onsight u predivnoj liniji ocjene 7c. A nakon toga seoba lijevi sektor.

Anja stišće svoj trogodišnji projekt i veselo se pakira za seobu u drugi sektor. I Klemen si želi isprobat poneki projektić. Sektor „La pared blanca/Monte de Venus“ novo je odredište, a tema rasprave smjer od tri dužine Siempre se Puede Hacer Menos (7c+, 8b, project).

Čim su ga ugledali, španjolci su već mogli zaključiti da će smjer biti popenjan, ostavljaju komplete u smjeru i čekaju legendarni uspon. Klemen ko iz šale prolazi sve tri dužine na pogled i kroz smjeh kaže da je konačno možda sajtao i nešto iznad 8c. Filmić uspona možete pogledati na vimeo.com.

Uvečer puna kuća... Španjolci, meksikanci, kanađanin, slovenci i hrvati... Mix samo takav, večera za 10. Pitamo se da li će nas sutra dočekati 31.12. ili 1.1.?

I što sada izdvojit od cijelog dana, a da nije vrijedilo 7 million dolars :D.

Gogo
El oasis 7a os
Un dia llamado milagro 7c os oasis
Tequila sunrise 7c+/8a os balconcito
Sendero sinuoso 7a+ os

Ulric
Un dia llamado milagro 7c os oasis

Anja
Plan Z 7a

Klemen
Plan Z 7a
LGargola 6c,7c OS
Cap i cua 7a,7c OS
Feten 7c+ OS
Super zeb 7c OS
Siempre se Puede Hacer Menos 7c+,8b, 8c+

Powered by: Grad Buzet, Grad Pazin, Savez sportova Istarske županije, obrt Altus

Za sve one koji žele postati dio Hiperaktivne priče :)

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5