DAY 25: In the air

day25 10.1.2015.

Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, doručak i laganini via Valencia. Par fulanih skretanja, pokoji polukružni okret i ostavljamo Yarisa španjolca kući. Ukrcavamo se na let za Trst i pozdravljamo sunce znajući da se vraćamo u kišu i maglu.

Iz visina Imali smo priliku vidjeti liniju gdje završava dan i započinje noć koja se perfektno ocrtavala preko oblaka ispod nas.

Stižemo doma, raspakiravanje, obveze i sve radosti koje dolazak doma donosi, a u glavi već maštamo o sljedećem izletu...

DAY 22-24: Three days of Wild Side

day22 7. – 9.1.2016.

Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Kad ono vani puše teplo?!

Šibamo u Sellu i nadamo se da neće puhat, ali ni nan baš šlo od ruke. Osin ča smo se opet sreli s ekipon napuhanih Engleza, od čega sigurno jednega moremo opisat pravo po domaće kao tipičan primjerak „Trubeta“, Gogo je po već uigranoj šabloni skinu par smjerki.

Gogo
Cantabrico 7b OS
Ergometria 8a 2go

DAY 21: Došla je zima i u Španju

day21 6.1.2016.

Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se to penjalište ne sviđa! Ni vuci, ni potegni, ni „nosit ćemo te“ nije upalilo. Selimo se u najbliže nam penjalište Pena Roja. Gogo uz dobru brzinu bure skida sve ča mu je ostalo prošli put, Malik vreba bebu španjolaca za igru, a Enna se ledi i čeka sunce :).

Gogo
Siempre en alguna parte 6c OS
Le Baton 7b OS
Maragda 7c OS
Sulacco 7a+ OS

DAY 20: Poslovni rest

day20 5.1.2016.

Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, desno, u park, za kompom itd., ali smo zato popodne iskoristili u sunčanoj šetnji i ručku na obali Altee. Već svi lokalci znaju kamo je „the best“ klopa. Bar „Casa del Mar“ već drugi put oduševljava nas svojim specijalitetima – Tapas. U prijevodu, svega po malo, pun stol i svi klopaju.

DAY 18-19: Dos dias in Wild Side

day18 3.-4.2016.

Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka je za Wild Side. Ako se ča ima za popenjat, ura je za iskoristit zadnju šetimanu izleta. Gogo već standardno skida sedmice za zagrijavanje kojih mu polak nestaje, a Enna se već standardno bori sa prstima. Bit će ok, bitno da se penje.

Gogo
Si te dicen que cai 7a OS
Llanuras belicas 7b OS
Tirali valent 8a+
Reina Madre 6c+ OS
Watermark 8a 2go

Costa Blanca

 • DAY 25: In the air +

  10.1.2015. Moramo uhvatit popodnevni let, danas je dan za povratak. U ležernom stilu skupljamo stvari kojima smo okupirali Helginu rezidenciju, Read More
 • DAY 22-24: Three days of Wild Side +

  7. – 9.1.2016. Opet u zimu, kroz prozor vidimo da vjetar šiba ko lud i s knedlama u grlu izlazimo van. Read More
 • DAY 21: Došla je zima i u Španju +

  6.1.2016. Iako nan je prvotna zamisao bila povratak u L'ocaive da se riješe dugovi od prošli put, najmlađem članu se Read More
 • DAY 20: Poslovni rest +

  5.1.2016. Odmor za job. Sva sreća da se u današnje vrijeme sve rješava preko neta :). Jutro smo izgubili zujajući lijevo, Read More
 • DAY 18-19: Dos dias in Wild Side +

  3.-4.2016. Helga nam se sprema za crossfit tekmu koja joj ubrzo dolazi, tako da smo solo. Oba dva dana odluka Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5