Početna stranica
Aktivan dan u tjednu
Frenki, Krkuž 16.04.2009.

Četvrtak je bi jako aktivan. U prvoj turi su se Nora i Enna zaletile do Lida na laganice, ali ih je kiša ipak otjerala pa su ostatak treninga odradile na boulderu... ali to nije sve, nakon treninga via Krkuž na projekte i šparoge :). Goge je riješi novo zaspitani smjer, nazva ga je Pampurio, a ocjena oko 7b. Čekamo Frenkijevu potvrdu... :)
 
Bolderica na Babinom
Enna 13.04.2009.

Uskršnji ponedjeljak poslje Arca iskoristili smo za bouldering. Odredište Babin Zub, Ekipa Pazinjana (Gogo, Enna, Frenki, Vjeko) i dobra vibra, nema boljeg :). Svi smjerovi su se penjali, a Vjeko je stisna Tik-Tak 6c Fb i da, našli smo novu liniju s desne strane bubulja, teški dinamik s dvije ruke na vrh, prava poslastica za našeg skok majstora Dextera :).
 
ARCO
Logan 13.04.2009.

Doša je vikend, a put nas vodi ni više ni manje nego u Arco, raj za penjače. Čim smo stigli usljedila je euforija, sve penjači oko tebe, teška civilizacija za grad manji od Pazina :). Prvu noć smo se ukipali ispod najpoznatijeg penjališta Masone i pokušavali sklopit oči pune iščakivanja sutrašnjeg dana. I došlo je 7 ujutro... i dvije ponice... i dvoje penjača! (do Masone ima koja serpentina više pa si zamislite to proć s ponicama i opremom :)). Uglavnom buđenje, kava, klopa,via kamp, pa šoping i penjanje. U kratka tri dana uspjeli smo posjetit tri penjališta Masone, La Gola i Nago, a popenjali smo sljedeće:


Frenki: Menefooto 7b flash, Nite Club 7b onsight, Neurotica 7c.
Gogo: Nite Club 7b flash, Neurotica 7c.
Fićo: Menefooto 7b onsight, Neurotica 7c, Dee e socia 7b+ onsight, Mario lo sa 7b onsight.
Enna: Paccoman 6a flash, Dott.Livore 6b+.

U ekipi je bilo pet puležana (Fićo, Sonja, Logan, Iva, Neven) i tri pazinjana (Goge, Enna, Frenki). Arco nas je toliko očara da se već kuju planovi za novi izlet, ovaj put na barem 10 dana :)
 
4. KOLO BOULDER LIGE ISTRE I KVARNERA U SLOBODNOM PENJANJU
Frenks Božić i Dušić ponovno najbolji

Peto kolo, koje se održava za tri tjedna najvjerojatnije opet na pazinskom penjalištu, ponudit će veliku borbu za prvaka novopokrenute regionalne lige Gianfranco Dušić iz pazinskog 'Hiperaktiva'.
Read more...
 
Projekt SPIT
Demirko 11.04.2009.

Kako su počeli topliji dani, Hiperaktivci su sve aktivniji tako da se niti vijesti nisu uspjele napisat. Slijedi kratki rezime od proteklog tjedna. Sve je započelo bolting vikendom u Medveji. Štimung je bi odličan, zaspitalo se brdo novih smjerova uz veliku pomoć masu climbera. Nabrijan od boltinga u Medveji, naš Goge se u tjednu zaputi u Krkuž i naravno, niknu je još jedan smjer nepoznate ocjene.
 
BLIK NAJAVA!

BLIK

09.04. PAZIN

START U 19:00 h

SVI POZVANI!!!


 
Karin!
File, Mankined 7b 28.03.2009.

Ekipa u sastavu Goge, Frenki, Enna, File i Yass, super je iskoristila vikend u južnijim krajevima. Subota, rano buđenje i via Karin. Svi nabrijani, svako je probio svoj put do stijene, brdo smjerova i akcija. Penjalo se sve i svašta, a File je pokaza da je u dobroj formi, a evo i zašto: Mankined 7b flash, Oktoberfest 7b flash, Cochize 7a onsight.
Frenki se također vraća u formu: Mankined 7b, Oktoberfest 7b, Pločicama do neba 7b, Cochize 7a flash.
Goge standardno u formi: Mankined 7b onsight, Oktoberfest 7b flash, Pločicama do neba 7b, Cochize 7a flash.
Yass: Blago na srebrenom jezeru 6c, Winetou Strasse 6b/b+.
 
PROLJETNA SHEMA
Frenki, Kanjon Riječine 22.-23.03.2009.

Ča je naša omladina radila ovih dana...


Read more...
 
Mišja-Kompanj vikend
Krajo, Kompanj 07.-08.03.2009.

I ovaj sunčani vikend se penjalo po našim najatraktivnijim penjalištima, Mišja i Kompanj. U subotu su se Goge i Enna zaletili do prepune Mišje di je Goge sajta Nikitu 7b+. Nedjelja je pak ovih dana rezervirana za Kompanj koji je postao popularno penjačko odredište. Ča se popenjalo:
Frenki, Powder war 7b+, Asylantin 7a Flash
Yass, Asylantin 7a
Demir, Bart des Propheten 7a Onsight
Čorko, Katz 7c, Powder war 7b+
Krajo, Krankenhaus 6c+

 
BLIK
Dolazi BLIK!
GDJE?     U PAZINU
DA ALI GDJE?!?     SPK HIPERAKTIV!!!
KADA?     U ČETVRTAK
MA KUŽIN TO ALI U KOJU URU?!      U 19:00 h !!
I ČA DA PASAN?     TO SE NE PITA !

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 81 - 100 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?