Početna stranica
Sv.Vid - Zero Memorial
Sv.Vid, Pufa 13. i 14.06.2009.

Ovaj vikend održan je kup Hrvatske u Rijeci. Već poznata tekma Sv. Vid bila je poprište dobre penjare i ludih smjerova Tomaža Ranta, ali dosta priče, vidi rezultate...

KATEGORIJA NATJECATELJ TEŽINSKO
BRZINSKO
Cicibani Marta Jedrejčić 4. mjesto 5. mjesto
Juniori/ke Elena Tanković 2. mjesto 1. mjesto
  Filip Sironić 1. mjesto 1. mjesto
  Martin Matijašić 6. mjesto 3. mjesto
St. Juniori/ke Elena Tanković 1. mjesto 1. mjesto
  Filip Sironić 4. mjesto 2. mjesto
  Petar Gojtanić 2. mjesto 3. mjesto
  Martin Matijašić 3. mjesto 4. mjesto
Seniori/ke Enna Peroš 4. mjesto /
  Goran Matika 4. mjesto 6. mjesto
  Gianfranco Dušić 6. mjesto 2. mjesto
  Petar Gojtanić 8. mjesto 5. mjesto
 
Aktivan praznik
Vjako, Babin zub 11.06.2009.

Gogo, Čedo, Majla, Yass i Frenks su umjesto dugog prazničkog spavanja i odmaranja dan zamijenili s Baratrom. Penjalo se i popenjalo... Frenks je popenja Asimo a gettoni 7b Onsight, a Gogo je pridoda još jedan 8a (Formica Atomica) na svoju listu popenjanih smjerova.
E dok su oni ranoranioci već popenjali većinu smjerova, pazinska ekipa je još uvijek spavala... Poslije podne je počelo okupljanje na Lidu, neki napadaju, neki se upenjavaju, a neki uče. Nabrijani Vjeko je riješi Hiperaktiv 7a+, a dan prije je pa Buhalero 6c Flash i Sabotage 6c+ iz druge.
 
Vaška za Gogeta
Gogo, Baratro 09.06.2009.

Naši nabrijani Gogo i Čedo zaputili su se na brzinsku penjaru u Izvor Mirne ča se pokazalo odličnom odlukom. Gogo je popenja Vašku Mafiju 8a+, kaže teška opakica, 35 metri previsne pumpe. Čedo nan dobro nepreduje u Neoxu, ubrzo bi moga past.
 
Baratro climbing
Yass, Baratro 06.06.2009.

Već poznata destinacija Baratro bila ja poprište dobre penjare i zapanjujućih uspona. Od naše ekipe prisutni među mnoštvom lokalaca bili su tandem Gogo i Frenki te Čedo i Yass. Opakice su se redale bez beda tako da je Gogo riješi Violenza Carnale 8a+, Frenki Jack pot 7c, a Yass svoj prvi 7a Flash. Naš Čedo se polako vraća u formu pa je poveza Plackomana 8a, sada slijedi samo napad. Sve u svemu pohvale svim climberima.

 
Napad na Zarečki!
Enna, Karin 04.06.2009.

Tim zarečkog čine Goge, Enna i Čedo. Brzinsko zagrijavanje i ajmo u napad! Čedo se posveti Sakrabojskom 7c, Goge novozaspitanon projektu, a Enna je iz prvog pokušaja riješila svoj prvi 6c, Buhalero za ča su bila potrebna tri brzinska izleta na Zarečki. Bravo Enna!
 
Opet Mišja!!!
Krajo, Baratro 03.06.2009.

Dan poslje, a Hiperaktivci opet u Mišjoj, ali ovog puta to su bili Krajo i Nora koja se vraća u velikom stilu. Brzinski je riješila Jožetovu 6a+ Flash i bradavičarku 6b Flash, a Krajo potvrđuje svoju formu i iz drugog pokušaja stišće Mičkenu 6c.

 
Nezaustavljivi Frenki
Frenki, Misja 02.06.2009.

Frenki i Yass su se zaletili do Mišje na brzinski napad na Corto 8a, ča je naravno i rezultiralo i popenjanin smjeron kojeg je uspi savladat nakon drugog pokušaja. Bravo Frenks!!!
 
Nova opakica na zarečkom!!!
01.06.2009.

Početak sezone i već je nikna novi projekt na zarečkom. Početak i prva tri spita su od Sakrabojskog, zatim prečka po rubu zarečkog (stropada) do sidrišta od Easy Ridea i onda tek počinje prava opakica. Naime druga dužina se nastavlja sve do vrha po sićobama. Autor Gogo kaže da bi prva dužina mogla bit neka osmica, a druga možda i nešto teže?? Ćemo saznat kad se isproba...

 
Finale BLIKA!
BLIK ekipa 31.05.2009.

Uzavrijela atmosfera, ekipe ko u priči, a detalji samo takvi! Super probleme je složila Yass za muške, a Demir za ženske. Naše boulder mašine pokazale su sve ča znaju i dobro se plasirale u ukupnom poretku. Frenks je aktivnošću na svih 5 tekma u konačnici završi prvi, Goge drugi, a Galeb Marko Babić (Onsight) treći. Još jedna medalja pripala je Enni sa zauzetim trećim mjestom, a prije nje su se plasirale Yass sa zlatom i Iva sa srebrom. Poslije tekme je naravno uslijedila nezaboravna roštiljada, sve pohvale izvrsnim kuharima koji su nas nahranili ;) i naravno organizatorima RiRockerima!!!

 
Baratro!
Gogo, Baratro 30.05.2009.

Nabrijana ekipa hiperaktivaca zaletila se do ljetnog penjališta Baratra, iznad Trsta. Bili su Gogo, Enna, Frenki i Krajo, a uz ugodnu atmosferu napadalo se sve živo. Frenki se raspištolji i mrkna Dubbio Finale 7a+ Flash, Bezimeni 7a Flash i njegov produžetak 7b+ iz druge, pridoda je tu i KingKong 7b+ Onsight. Krajo nan je napada Dubbio Finale 7a+ ali malo fali konde... više sreće drugi put... Gogo se iskaza tako ča je stisna lanjski dug Placcoman 8a! Svaka čast hiperaktivcima!!!
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 61 - 80 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?