Početna stranica
Gojtanić, Sironić i Tanković na najvišem postolju
Pufa 19.09.2009.

Iako u sportskom penjanju ne postoji prednost domaćeg terena, može se reći da je penjačka dvorana u Pazinu bila sretna za članove Hiperaktiva Filipa Sironića, Petra Gojtanića i Elenu Tanković koji su osvojili prva mjesta.
Read more...
 
AKTIVA HIPERAKTIVA PART 2!!!
Frenki, Kompanj 05.-08.09.2009.

Slijedi report svega ča smo popenjali u posljednja četiri dana. Toliko tega se mrknulo u tih par dana da nismo stigli ni vijesti pisat. Sve je počelo u subotu u Baratru, nastavilo se u nedjelju na Zarečkom, ponedjeljak u Pazinskoj jami i završilo u utorak na Lidu...

BARATRO
Frenki - Boulder Atomico 8a+
Gogo - Obligua 7c+
ZAREČKI
Fićo - Panin 8b (Prvo ponavljanje poslije Gogeta)
Čedo - Easy Ride 8a+
Maja Šostar - Sakrabojski + Erectus 7b+
PAZINSKA JAMA
Gogo - Manikomija 8a (Prvo ponavljanje poslije Frenkija)
LIDO
Enna - Hiperaktiv 7a+ 2go
 
AKTIVA HIPERAKTIVA!!!
Martin, Baratro 02.09.2009.

Prepun Zarečki inspirira je našeg Nitrusa (Martin Matijašić) te je riješi Erectusa 7b ča je ujedno i njegova najteža ocjena.

Jučer je Zarečki također inspirira Ennu te si je pridodala na listu smjerova još jedan 6c+ Tu i Sad.

Naravno u zakašnjenju smo saznali da je i Vjeko ovih dana operira po Lidu. Naime riješi je Road of Illness 7a+ ča ga čini drugin ponavljačen ovog smjera. Bravo naši!!!
 
Raspoložene curke!
Enna, Zarečki Krov 26.08.2009.

Već poznato odredište domaćih penjača, Zarečki Krov, i ovog je puta bilo centar zbivanja. Enna i Yass riješile su svoje projekte ko iz šale. Yass je popenjala klasik Erectus 7b i riješila još jedan svoj projekt, skok s krova :), a Enna je stisnula Pet Punti 6c+ i pridružila se Yass u skoku... Bravo curke samo tako, gasssss! :)
 
CEUSE
Ceuse Pročitajte kako su se Enna i Gogo proveli u Ceusu u Francuskoj...

Read more...
 
I još jedna sa Zarečkog...
Gogo, Zarečki 17.08.2009.

Goge je riješi iz prvog pokušaja 30-metarsku opakicu koja je do sad bila projekt. Radi se o spojci Vasione i Easy Ridea. Ocjena je kaže oko 8b, ali čeka potvrdu. Ime je ni više ni manje nego Panin :)

Uskoro i vijesti iz Ceusa!!!
 
Puležani u Austriji
Vjeko, Zarečki15-16.08.2009.

Bijeg iz svakodnevne sparine naši kolege puležani iskoristili su na vikend penjaču u Goltsach (Austrija). Do odredišta su rivali bez beda ali do sektora uz par bluzeva su stigli za cc uru i po. Od značajnijeg je da je Fićo riješi Djena el Fnaa 7b 2go i KS 7a+ onsight, a ostatak ekipe (Sonja, Čedo i Logan) je uživa u lakšim smjerovima i ugodnom ambijentu.

Slijedi tu i jedna izvanredna vijest sa domaćih terena. Naša boulder mašina Vjeko Valenta je na omiljenom ljetnom penjalištu, Zarečki Krov riješi svoj prvi 7b Erectus. Svaka čast, samo napred!!!

 
Vijesti u zakašnjenju
Fićo, Sežana05.08.2009.

Super fešta u sred šetimane, taman da se skoči na penjaru. Put vodi prema Sežani. Okupilo se brdo ekipe pazinjana, puležana, riječana i slovenaca, a stiskalo se sve od reda.
Fićo je riješi Naziskin 7c 2go i Cowboy Bebop 7b 2go
Čedo je postiska Nazskin 7c, a
Gogo je sajta Roam 7b+
Bravo momci!
 
Zarečki u podne!
Enna, Zarecki 03.08.2009.

Rano buđenje, ali kasni odlazak na penjaru... Enna i Šveki su se zaletili na Zarečki, brzinski zagrijali na laganicama te krenuli u napad na smjerove. Enna je iz drugog pokušaja usred podneva riješila Sabotage 6c+. Bravo!!
 
Brzinska Pajkova!
Frenki, Kompanj 02.08.2009.

Tandem Gogo i Frenks su se zaputili na popodnevnu penjaru u Pajkovu, a odlična temperatura je pogodovala popenjanim Trojanskim Konjom 7c+ by Frenki.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 41 - 60 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?