Početna stranica
Završnica sezone Pula-Hallowind
04.11.2006.

Pošto je to bila zadnja tekma u sezoni 2006., pazinski tim krenuo je u lov na medalje. Tim se sastojao od čak tri penjača: Gogo, Frenki i Klimi te moralna podrška Dexter, Hirayama i Enna - Dexter kao logistika, Hirayama kao navijač i Enna kao službeni fotograf. Uz nisku temperaturu i poteškoće pri zagrijavanju Gogo i Frenki uspješno su se plasirali u finale, dok se Klimi umjesto da penje pridružio Hirayami te palio glasnice. Nakon trosatne hladnjače poslije kvalifikacija krenulo je i finale. Teplo je bilo do samega kraja, a publika je bila do jaja. Iskusni Splitski Lisac pokupio je prvo mjesto i time si osigurao prvo mjesto u ukupnom poretku. Drugo mjesto odnio je pazinski aš Frenki što ga je dovelo do trećeg mjesta u ukupnom poretku seniora, te prvog mjesta u starijim juniorima. Treće je mjesto za dlaku umaklo aškaru Gogetu, a osvojio ga je Luka Kivela-Kiwi.
Slike sa Hallowinda možete pogledati u Galeriji!
 
Stevo najavljuje povratak!
02.11.2006.

Kako napreduje izgradnja bouldera, tako izgleda i stari penjači ponovno startaju. Danas je Stefano (Stevo iliti Nenad Bažon) najavio povratak u penjačke vode. Welcome back, Stevo!
 
Spitanje u Krkužu
01.11.2006.

Ekipa (Frenki, Gogo i Klimi) je odlično iskoristila praznik usred tjedna tako da je zaspitala jedan novi smjer te dovršila stari projekt kojem je falio zadnji spit i sidrište. Novi projekt je ispao bomba, pa mu se predviđa ocjena od 7c pa na gore. U laganom sumraku Gogetu stari projekt nije dao mira, pa ga je morao isprobati. Odmah je pao iz prvog pokušaja. Smjer je dosta nabijen u 5 spitova i sidrište, a nazvan je Ždraloples (ocjena još nije definirana). Ta ista ekipa kreće u subotu na tekmu u Pulu, pa želimo da postignu odlične rezultate. Naprijed naši, sretno! Kliknite na Više ako želite vidjeti par fotki...
Read more...
 
Klimi mrkna Otrovnu kišu
29.10.2006.

Goran Kliman je odlično iskoristio nedjeljno popodne te se uputio prema Dvigradu. Čim je stigao, uputio se na rješavanje starih dugova te iz drugog pokušaja ispenjao Otrovnu kišu 7b. Klimi i dalje rastura...
Kliknite na Više ako želite vidjeti par fotki...
Read more...
 
Tekma u Splitu
23.10.2006.

U petak, 20.10.2006. pazinska penjačka elita krenula je put Splita. Tim se sastojao od tri penjača; Gogo, Frenki i Enna. Iako vremenske prilike nisu bile sjajne, splitska ekipa dočekala ih je raširenih ruku. Subota je protekla u znaku dobre penjare. Naši su penjači u kvalifikacijama odlično odradili sve boulder probleme te se plasirali u finale. U finalu se penjalo 6 problema u kojima su dominirali domaći penjači. Pazinski dvojac je solidno završio ovo natjecanjem sa osvojenim 4. (Frenki) i 6. mjestom (Gogo). No, to nije sve. Nakon tekme slijedio je urnebesan party u planinarskom domu “Kozjak”, kojeg će se svi sjećati (a neki možda i neće). Ovim putem se želimo zahvaliti ciloj ekipi, a najviše Demiru.
Slike sa tekme u Splitu možete pogledati u Galeriji!

 
Vanka Regule 2006.
04.08.2006.

Ponovno… po osmi put Sony Ericsson Vanka Regule Outdoor adventure sport & film festival, u Sutivanu na Braču! U nastavku pročitajte izvješće - hvala, Nikolina!

Slike sa Vanka Regula 2006. možete pogledati u galeriji!

Read more...
 
Rezultati 8. Sony Ericsson Vanka Regule Outdoor sport & film festivala
04.08.2006.

Službene rezultate pročitajte u nastavku...

Read more...
 
Penjara na Zarečkom
03.07.2006.

I danas su Gogo i Frenki haračili Zarečkim krovom. Gogo je isprobavao teški projekt u stropu radnog imena Oćo, dok je Frenki ispenjao svoj jubilarni deseti 7c - Sarabojski.
 
Klimi rocks!
02.07.2006.

Goran "neponovljivi" Kliman je danas ispenjao Barijeru 6c, a što je još važnije, riješio je i Kane štetu 7a. Iako je to tek njegov drugi 7a, samo ga je jedan pokret dijelio od flasha. Samo naprid, Klimi!
 
Hiperaktivci na okupu
25.06.2006.

Ove nedelje se penjalo, no začudo tu su osim Gogeta i Frenkija bili i neki drugi članovi SPK Hiperaktiv. Zbog toga se penjačka ekipa odlučila na ljetno penjalište Čepić gdje je preko cijelog dana hladovina i ima brdo laganica. Ipak valja spomenuti da je Goran Kliman popenjao svoj prvi 7a - The game, a slijede Frenki koji ga je fleshirao i Gogo koji je probao taj smjer on sight, no ipak pada iz druge. No, nije to sve. Penjali su i Enna Peroš, Silvio Gojtanić-Šljiva te Enver Bratulić koji su popenjali veći broj lakših smjerova. Fotke iz Čepića možete pogledati ovdje.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 181 - 200 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?