Početna stranica
Izlet u Sloveniju
10.03.2007.

Kako ne bismo uvijek mlatili istu slamu, odlučili smo otići do Vipavske Bele. To su učinila 4 člana Hiperaktiva - Gogo, Klimi i Frenky te zajedno s njima riječka kolegica Jass. Uglavnom, penjalo se svašta; Gogo i Frenky napadali su smjer Otrok Oslade 8a/8a+, dok su Jass i Klimi gnjavili ne baš laki i svakako muški zaspitani 6c+. Kako nikome nije pošlo od ruke da ostvari svoj dnevni zadatak, ekipa je odlučila prošetati do drugog sektora. Tamo je Frenky riješio stari dug - Sun Ra 7c, a ostali su lagano penjuckali.
 
Gradska liga - Dexter postavio tekmu!
08.03.2007.

Ovog je četvrtka smjerove postavljao Andrija Gojtanić - Dexter za ekipu od 12 hiperaktivaca. Moramo ga pohvaliti,  jer su problemi bili vrlo dobri - ne tako laki kako su izgledali. Tako je Frenkyju ovog četvrtka pripalo 1. mjesto (6 topova - 6 pokušaja), Goco je zgrabio 2. (6 topova - 10 pokušaja), a Goge 3. mjesto (6 topova - 13 pokušaja).
Read more...
 
Gradska liga - Tekma!!!
01.03.2007.

Ovog nas se četvrtka skupilo čak duplo više nego prošli put - 12 hiperaktivaca. Pobijedio je Gogo koji je zajedno s Gocetom bio u superfinalu, a treće mjesto pripalo je Frenkyju. Ukupni poredak pogledajte u nastavku...
Read more...
 
Gradska liga - Pazinska boulder liga ponovno u modi!
22.02.2007.

Vjerovali ili ne, započeo je novi ciklus tekmi koje se održavaju svakog četvrtka na boulderu SPK Hiperaktiva. Ideja nije nova, niti kopirana; naime, u starom klubu (Bad Taste) svake se sezone održavala poznata tekma srijedom na kojoj su sudjelovali i kolege iz pulskog Glasa Istre. No, bez alata nema zanata., poslovica je koja najbolje opisuje zašto se i lani nije održavala pazinska boulder liga - bili smo bez stijene. Ali, i tome je došao kraj! Na jednom je treningu stari penjač Enver Bratulić - Eno predložio da se ponovno krene sa tekmama, sada svakog četvrtka (btw, pogodite tko se nije pojavio).
Prvu tekmu na najnovijem boulderu sastavili su iskusni Ivica Brajković (stara garda - začetnik sportskog penjanja u Pazinu) i nešto mlađi, ali nabrijaniji Goran Matika - Gogo. Postavljeno je 6 problema od kojih je čak 5 bilo prilagođeno većini koja se (još) vraća u šemu ili tek započinje sa penjanjem. Unatoč malom broju natjecatelja, štimung je bio odličan. Nažalost, nisu se pojavili Klimi (opravdano), Eno (neopravdan sat), Koki (u razmatranju)... Također bi bilo dobro kada bi Ži-le (Ivica Brajković) odlučio "zaplesati" stijenom, a ne samo postavljati smjerove.
Da skratimo priču, evo i rezultata: prvi je Frenky (6 topova), drugi naš "profesor" Goco (5 topova), a treći Andrija Gojtanić - Dexter (3 topa) Da ne budemo nekulturni, spomenut ćemo i ostala tri mjesta, a to su redom: Silvio Gojtanić - Dexterov stariji brat (2 topa - 3 pokušaja) te Krajo (2 topa - 4 pokušaja) i Martin - 13 g. (jedan ali vrijedan top) - oba početnici.
 
Penjara Dvigrad
18.02.2007.

Naši Hiperaktivci okupili su se na Dvigradu, a uz mnoštvo ekipe, dobrog štimunga i prelijepog vremena uspjelo se nešto popenjat. Tako je naš pazinski as Frenki popeo smjer Grigliata 7b onsight. Frenki je dobro složio smjer u glavi, pa ga je tako i bez problema savladao. To je stari Manolov smjer koji se nalazi dva smjera u lijevo od Malvazije. Svaka čast Frenki, samo naprid! Ali, to nije sve. Pazinski penjači Goco i Klimi su odlično isprojektirali Conecting People 7c te se uskoro more očekivat da ga i popenju.

 
Čišćenje Manikomije
17.02.2007.

Pazinski tandem Gogo i Frenki su se zaputili u Pazinsku jamu kako bi očistili tamošnji projekt pod radnim imenom Manikomija. Problem je bio u stršljenovom gnjezdu koje se nalazilo par spitova ispod topa te je bilo opasno da se ne okine u saće. Sada je smjer siguran i očišćen, treba počekati malo sušije i toplije vrijeme za napad na taj vrlo vrijedan višegodišnji projekt. Vjerujemo da će Gogo i Frenki prvom prilikom probat napast tu opakicu. Kliknite na više ako želite pogledati fotke...
Read more...
 
Smjerovi u Krkužu
15.02.2007.

Pogledajte skicu penjališta u Krkužu...
 
Bouldering na Kamenjaku
11.02.2007.

Pogledajte fotke sa boulderinga na Kamenjaku...
 
Fini radovi na boulderu
10.02.2007.

Pazinska ekipa se skupila na rano jutarnjoj akciji. Sve je počelo laganim zagrijavanjem mješalice te pripremom žbuke za uređivanje wc-a. Glavni žbukeri bili su Klimi i Gogo, a majstor na mješalici je bio Frenki, uz to potpomognuti odličnom logistikom koja im je pripremila teren i dofurala materijal. Hvala svima koji su pomogli i sudjelovali u akciji!
 
Smjerovi na Lidu
30.01.2007.

Pogledajte stare i nove smjerove na Lidu...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 161 - 180 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?