Početna stranica
Vikend climbing session
19.04. – 20.04.2008.

Raspojasana ekipa se u subotu odlučila operirat po Limskom kanalu. Goge i Frensis su odmah nakon zagrijavanja iz drugog pokušaja mrkli Mraka 8a, dok je Jass iz kojeg pokušaja više rasturila Cicalu Dance 7a. Marta nan se ovaj put privikava na trakice i bez beda popenja dva 6a+. Za kraj je naš dvojac (Goge i Frensis) iz prve riješi Crvenu Tišinu 7b i Frensis je još mrkna iz druge Between 7b+.
Svo to vrijeme društvo nan je pravila odlična ekipa slovenaca, koji su se isto s Jass okušali u Cicali Dance-u. Nakon penjare završili smo dan s proslavom rođendana ni više ni manje nego Martinove none!

Sutradan nakon uspješne proslave rođendana zaputili smo se u Kompanj, pojačani s Kokijen i Krajeton. Za zagrijavanje je popadalo par laganica, te nakon ručka i popodnevne sieste Goge je stisak vrisak (Elio Pisak) 7c za sad nepoznatog imena, ko i svi ti predivni smjerovi u Kompanju. Za sada ovo novo penjalište broji oko 26 smjerova ultra kvalitete i svih težina. Nadamo se uskoroj skici, do tada, samo gas!

 
Gradska liga report
17.04.2008.

U izvrsnoj izradi Gogo smjerova, koji su bili za nijansu teži, namučili su se svi, pa i oni najjači. Rezultati su sljedeći:

1.    Frensis
2.    Dexter
3.    Demir
4.    Marta
5.    Filip
6.    Jass
7.    Tomek
8.    Enna
9.    Krajo
10.    Goco

Nadamo se da uskoro slijedi i ukupan poredak gradske lige.
 
Izvještaj iz Rijeke (RAF)
13.04.2008.

Već poznati Riječki Adventure Festival ove je godine primamio čak 10 hiperaktivaca (Gogo, Enna, Frenky, Goco, Pufa, Šljiva, Dexter, Filip, Marta, Robi). U sunčanim kvalifikacijama smo super odradili posao i probili se u finale. Nakon općeg potopa Gata Karoline Riječke, probila se i zrakica sunca koja je omigućila održavanje finala. Nakon puno ispijenih pijača i mokrih pedula uspjeli smo ostvarit odlične rezultate.

Read more...
 
Vjetrovita Moščenićka Draga
06.04.2008.

Ista banda ko u subotu samo pojačani sa Krajetom, Kokijem, Tomekom i ostalom RiRock ekipom, odlučili su okusiti malo domaće stijene. Penjalo se odlično usprkos buri koja je puhala ko pomućena. Tako Gogo je riješi Regoča 7a on sight  i Giant S  7c. Krajo je u velikom povratku na stijenu poslije ozljede mrkna Zlatnu Sredinu 6a+ i Neva Nevičica 6a. Samo gas ragači!!!

Za pogledat fotke Osp/Moščenićka klik OVDJE !

 
Osp/Pajkova
05.04.2008.

Gogo se je priključi Čedetu u Pajkovoj strehi, dok su Enna, Jass i Dominik rasturali po Ospu. Od značajnijeg je da je Čedo mrkna opaki 8a iz drugog pokušaja, Enna i Dominik su u ospu popeli svoj prvi 6b također iz drugog pokušaja. Svaka čast samo gas!

 
Započeto opremanje centralke
03.04.2008.

Pazinski tandem Gogo i Frenki započeli su opremanje centralne stijene u Pazinskoj Jami. Smjer je teška opakica od 45 metri, blago previsna. Trakice su postavljene, treba samo malo počistit smjer i spreman je za upotrebu. Samo Gas!

 
Tekma
03.04.2008.

Danasnji rezultati:
1.frenki
2.šljiva
3.gogo,tomek
4.eno,deki,jass
5.martin
6.krajo,enna
 
Ista lokacija, nova akcija!
30. i 31.03.2008.

Da vas podsjetimo...
Lani u ovo doba Frenky je ispenjao višegodišnji projekt u Pazinskoj jami - Manikomia - 8a. Od tada ova lokacija zuji u glavi naših penjača tako da su jedva dočekali proljeće i suho vrijeme da bi zaspitali još koji smjer. U nedjelju su Frenky i Šljiva skupili opremu, odredili liniju i počeli bušit. Radilo se do "škure" noći, a nastavilo se sutradan. Smjer je dovršen, još ga treba malo počistit i ne izgleda teško (6c, 7a). Pa... navali narode!!!
 
Šparoga bluz u Kompanju
29. i 30.03.2008.

Ovu subotu se Pazinsko-Riječka ekipa u sastavu Gogo, Enna, Tomek, Jass zaputila u Kompanj. Penjalo se brdo laganica, nešto se projektiravalo, ali ipak najviše se nabralo šparoga. Fotke morete pogledat ovdje da vas nabriju na ovo fenomenalno novo zimsko penjalište.
Sljedeći dan ista ekipa odlučila je provest dan na penjalištu Napoleonica iznad Trsta. U sektoru Mano di fatima, uz ljetne temperature penjalo se brdo različitih smjerova, a Enna je popela svoj drugi 6a+ on flash.

 
Rezultati gradske lige
20. i 27.03.2008.    sa zakašnjenjem...

Da ne pišemo posebno rezultate od svakog četvrtka, odlučili smo vas obavjestit o trenutnom stanju naše slavne i neponovljive gradske lige, a kako se i vidi iz priloženog situacija se nešto pomjenila.

1. Gogo
2. Frenky
3. Pufa
4. Goco
5. Marta i Šljiva
6. Stevo
7. Eno i Dexter
8. Koki
9. Krajo
10. Jass
11. Enna
12. Tomek
13. Dado
14. Robi

Ako želiš vidit kako to izgleda klikni "VODEKA" da pogledaš djelo naše nove članice Karle Matijašić. Bravo Karla!!!
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 121 - 140 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?