Početna stranica
File in action
Jass, Kompanj 17.01.2009.

Ekipa se već ko po običaju okupila u Kompanju. Bilo je zanimljivih uspona a i padova, koje nećemo spominjat jer su ipak usponi bitni. Špela je stisnula Trufeel schwein 7a, a File je odmah iza nje ponovi na flash taj isti smjer. To je našem hiperaktivcu prvi 7a na flash, samo naprid! Najnabrijanija rirokerica Ivuša riješila je Shit winter 6b isto na flash. Lagano poslijepodne došulja se i slovenski aš Klemen Bečan koji je bez bapora u centralki za zagrijavanje mrkna 7c.

 
Gužvanac u Kompanju
Yass u akciji, Kompanj 11.01.2009.

Goge i Frenki su se zaputili na brzinsko penjanje u Kompanj. Vrijeme teplo i preteplo natjeralo ih je na brzinske sajtove za zagrijavanje. Vrijeme nije izmamilo samo njih na penjalište već i naše kolege puležane, riječane, slovence i austrijance. Martina Čufar je sajtala 7b+, Klemen Bečan je riješi 8a on sight i oboje su potvrdili dane ocjene. Toliko od hiperaktivaca, sljedeći vikend na istom mjestu u isto vrijeme! :)
 
Stisak u Ospu
Ekipa u Ospu 10.01.2009.

Subotnje jutro proveli smo u Sloveniji, ili ti ga u predivnom Ospu. Climbing tim se sastojao od Gogota, Frenkija, Fileta i Enne koji su stisli puno opakih smjerova. Od značajnijeg, Gogo - Črna gradnja 7c+/8a, Frenki - Idealist 7a+, masa lakših smjerova, File - Leva bunkica 6c on sight, masa lakših smjerova , Enna - de plasir de la soir 6a+ on sight. Bravo naši!
 
SASTANAK!
sastanak 08.01.2009.

U nedjelju, 11.01.2009. u 19:00 sati održat će se sastanak za sve članove kluba. Molim da se svi odazovu!

Predsjednik kluba: Goran Matika
 
Ledeni Kompanj
Gogo i Ive, Kompanj 06.01.2009.

Nakon dugo vremena pazinski tandem je opet u akciji. Gogo i Frenky su se usprkos vjetru, oblacima i hladnoći zaputili u kompanj. Smjerovi su se stiskali bez odmora jer bi se u protivnom zaledili :). Gogo je stisna novo nastali projekt u centralki, a za ocjenu kaze oko 7b max 7b+. Nema te zime koja bi spriječila penjaru na day off!
 
Zadnji usponi u 2008.
File, Vipavska Bela 30.12.2008.

Već standardno zimsko penjalište, Mišja peć, bilo je glavno odredište mnogih penjača pa tako i naših hiperaktivaca. Godina je završila odlično. File je stisna 9a 6c+, Kurčji rock 6c+ 2go, Danger Zone 7a 2go, a Goge je 2008. godinu obilježi sa još jednin 8a, Čao Bejbe.
 
25.12.2008.

Deda Mraz SRETAN BOŽIĆ I PUNO POPENJANIH SMJEROVA U NOVOJ 2009. ŽELE VAM HIPERAKTIVCI !!!

 
Mišja na Badnjak
Mišja peć, Gogo 24.12.2008.

Sunce i stijena i dva penjača Gogo i Fićo... Tako nešto uvijek miriše na odličan uspjeh. Goge stišće Giljotinu 8a iz druge i napada Laku noć Irena 8b dok Fićo napada Mrtvački Ples 8b. Kažu kako treba dobro iskoristit ferije :) !
 
Ledena Mišja
Mišja peć, Gogo 20.12.2008.

Kalymnos ekipa opet na okupu! Poslje 20 dana neumorne kiše i depresije Alen, Čedo, Fićo i Gogo su se punih baterija zaputili u napad na Mišju. Zima nije omela stiskanje Iglua 8a, by Gogo i Flashdancea 7c+, by Fićo. Svaka čast dečki!
 
LET'S GO CLIMBING!?!
Slap na Zarečkom Krovu 12.12.2008.

Poštovani, :)
Ako se ovih dana odlučite zaputiti na penjanje u Pazin, svakako ponesite šlauf, rukavice, luftić ili neku manju brodicu, hrpu magnezija, suhe pedule i samo gas.
Nakon hrpetine kiše ča je pala ovaj misec vodostaj naše Pazinčice je rastao iz dana u dan, tako da u ovom trenu ne postoji boulder penjalište na Pazinskom Krovu, a trakice na Zarečkom Krovu su ostale usamljene i zarobljene daleko od "razbojnika". Čak ni smjerovi u Pazinskoj Jami nisu ostali pošteđeni, doljnja tri smjera su malčice zaplivala (bez šlaufa :)). Zahvaljujući hrpi kiše na proljeće nas čeka masovno čišćenje muljevitih smjerova...    Ipak da nebi sve zvučalo i izgledalo tako strašno, moramo napomenuti da su neki imali koristi od visokog vodostaja. Tako se se Ivica Brajković (jedan od naših osnivača i legenda Pazinskog penjanja) i avanturist Senad Hođić odlučili za urnebesan spust kajakom po Pazinčici. Nakon određenog vremena mudro su ustanovili da je Majka Priroda opaka, a da smo mi samo mali obični ljudi...
p.s. jedno veslo su zagubili, a kajak jedva izvukli iz ralja bujice :)
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 101 - 120 of 220

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?