Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
Početna stranica arrow Novosti arrow Gradska liga arrow Gradska liga - Pazinska boulder liga ponovno u modi!
Gradska liga - Pazinska boulder liga ponovno u modi! PDF Print E-mail
22.02.2007.

Vjerovali ili ne, započeo je novi ciklus tekmi koje se održavaju svakog četvrtka na boulderu SPK Hiperaktiva. Ideja nije nova, niti kopirana; naime, u starom klubu (Bad Taste) svake se sezone održavala poznata tekma srijedom na kojoj su sudjelovali i kolege iz pulskog Glasa Istre. No, bez alata nema zanata., poslovica je koja najbolje opisuje zašto se i lani nije održavala pazinska boulder liga - bili smo bez stijene. Ali, i tome je došao kraj! Na jednom je treningu stari penjač Enver Bratulić - Eno predložio da se ponovno krene sa tekmama, sada svakog četvrtka (btw, pogodite tko se nije pojavio).
Prvu tekmu na najnovijem boulderu sastavili su iskusni Ivica Brajković (stara garda - začetnik sportskog penjanja u Pazinu) i nešto mlađi, ali nabrijaniji Goran Matika - Gogo. Postavljeno je 6 problema od kojih je čak 5 bilo prilagođeno većini koja se (još) vraća u šemu ili tek započinje sa penjanjem. Unatoč malom broju natjecatelja, štimung je bio odličan. Nažalost, nisu se pojavili Klimi (opravdano), Eno (neopravdan sat), Koki (u razmatranju)... Također bi bilo dobro kada bi Ži-le (Ivica Brajković) odlučio "zaplesati" stijenom, a ne samo postavljati smjerove.
Da skratimo priču, evo i rezultata: prvi je Frenky (6 topova), drugi naš "profesor" Goco (5 topova), a treći Andrija Gojtanić - Dexter (3 topa) Da ne budemo nekulturni, spomenut ćemo i ostala tri mjesta, a to su redom: Silvio Gojtanić - Dexterov stariji brat (2 topa - 3 pokušaja) te Krajo (2 topa - 4 pokušaja) i Martin - 13 g. (jedan ali vrijedan top) - oba početnici.
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?