Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
Početna stranica
Vikend u Mišjoj peći PDF Print E-mail
13.01.2007.

Ovaj se vikend odlučilo provesti u Mišjoj peći, za promjenu. Uz Gogeta i Frenkyja tu se našla i Indira - naša nova nada. Gogo je odlučio opet probati legendarni Corto 8a, ali neuspješno. Frenky je napokon odlučio zakoračiti na smjer Jumbo 7a/7a+ te ga je ispenjao on sight, kao i Rodeo 7a. Indi je provela dan kao službeni fotograf, ali je svejedno bila zadovoljna jer je dobila inspiraciju za daljnji trud.

14.01.2007.

Ponovno Mišja peć. Frenky se prethodnog dana toliko oduševio penjalištem da je i slijedeći dan odlučio provesti na njemu. Tom prijedlogu se rado odazvao i mamurni Klimi te jedan nadobudni početnik iz Hiperaktiva - Krajo, koji nije niti znao kako to penjalište izgleda. Vrijeme se već od jutra činilo loše, a takvo je bilo i preko dana. No, lošem se vremenu suprotstavila dobra atmosfera. Na penjalištu su se u isto vrijeme našli Pazinjani, Puležani, Fiumani i Zagrepčani (toliko se hrvatskih penjača ne skupi ni na prosječnoj tekmi).
Dan je protekao uglavnom dobro - Frenky je ispenjao Gorenjski šnops 7a i Ptičju perspektivu 7b. Klimi je rješio Gorenjski šnops 7a, dok se Krajo trudi na svojim prvim usponima. Čedo (PD Glas Istre iz Pule) je još jednom pokazao svoju borbenost na smjeru Noćna kronika 7c+, no ipak ga nije uspio savladati. Ovi se putem zahvaljujemo Zagrepčanima koji su Frenkyju ostavili jaknu na prakingu jer ju je zaboravio. Nađeno! Hvala!
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?