Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
Početna stranica
Hiperaktiv u novoj godini... PDF Print E-mail
04.01.2007.

Ulazimo u novu godinu koja će, kao i svaka, biti ispunjena natjecanjima i penjarom u prirodi. No, hiperaktivcima je i dalje "za vratom“ primarni problem – uređenje kluba. Iako smo prostoriju dobili na korištenje 21.04.2005., izgradnja buolder stijene nije odmah mogla započeti. Razlog tome je bilo loše stanje prostorije, bez poda, wc-a, struje, vode... Ali, hiperaktivci su se ipak trgnuli i uvelike smanjili probleme. Pod je betoniran i oličen, osiguran je prostor i materijal za wc, spojena struja. Nakon tog uređenja započela je izgradnja same stijene, koje već sada ima oko 70% i polako se napeduje. Na buolderu se počela okupljati ekipa od starih penjača do novih klinaca i žena.
Ovim se putem zahvaljujemo gradu Pazinu od kojeg smo dobili dvije strunjače.
Pred nama je još mnogo posla, ali mi smo optimisti i znamo da će stijena i prostor biti završeni samo ako ostanemo uporni.
Protekle je 2006. godine Gianfranco Dušić postao prvak Hrvatske u starijim juniorima i time si osigurao nastupe za reprezentaciju u inozemstvu. Isto tako, zauzeo je treće, a njegov kolega Goran Matika odlično peto mjesto u seniorima.
Kliknite na Više ako želite pogledati par fotki našeg kluba...

Kliknite za veću fotku!

Prostorije kluba prije...


...i poslije uređivanja...
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?