Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
Početna stranica
SVE I SVAŠTA PDF Print E-mail
Krajo, Retovje
Vijesti se ne stignu pisat tako brzo ko ča se penje pa morete u kratkom pregledu vidit ča se sve delalo zadnjih par vikenda!!!

16.05.2009. Retovje... Prognoza - oblačno sa mogućim pljuskovima... yeah right... Ni oblačka na nebu... kamo gremo, pitanje je sad... u mišju ne, krepat ćemo od tepline... ajmo u Retovje, malo lokalno penjalište (bolje rečeno sektor) idealno za ljeto i jednodnevno penjanje. 20-ak smjerova u rispektnom previsu i više je nego dovoljno za se napumpat. Pa spomenimo najvažnije: Gogo rješava Jazz balet 7b+ na sajt (u kojem lokalci puštaju tetive :) ), ali da ne ostane dužan sajta i Wcat 7c !!! Frenki rješava navedeni 7b na fleš, ali za 7c treba malo više konde... hehe. Krajo i Yass se zagrijavaju ( i pregrijavaju u Samo sanje 6b+ ) nakon čega napadaju (skoro) najkraći smjer u Europi – Body art 6c. Trebalo im je ipak par pokušaja da ga savladaju jer je smjer bolderica!!! Nakon toga u napadu na Hrabroslav plaševiti 7a pumpaju svoje podlaktice do kraja ali ne uspijevaju ga potegnut... Sve u svemu, dobra pumpa !!!

17.05.2009. Mišja peć... Iz Pazina kreću Gogo, Frenki i Krajo, a u Mišju još dolaze i Puležani(mamurni od jučerašnje momačke zabave) te Fiumani - Yass, Ivuša i Demir koji se tek torna iz pakleno vrućeg Dubrovnika. Ča penjat? Pa... Toster preporuča Godlu 7b na sajt, fleš i usput da mu je postavimo... hehe. Može! Gogo kreće u napad no ipak je presudilo jučerašnje prepumpavanje i pada... Frenkija na fleš čeka lakši dio posla pa ga rješava!!! Kasnije se penje Gospodar prstenov 7c+ no unatoč dobrom fajtu padovi s vrha su neizbježni (Frenki i Alen Brtva puležan). Krajo u velikom come back stilu napada Kinder direkt 7b, ali fali malo konde... drugi put!!! Svakako najvažnija vijest dana je Čedomir Čikic - Čedo koji se ne predaje tako lako i spreman je prkositi medicini u zamjenu za dobru penjaru!!! Samo gas !!!

19.05.2009. Brzinski Kanjon... Nabrijani Gogo samo čeka priliku da zgiba na penjaru pa se tako odlučuje za Kanjon Mirne di napada smjer Neox 7c+/8a. Skuplja Frenkija i gas!!! lagani ogrevak na dva smjera (jer sve ostalo je teško za zagrijavanje) i u napad!!! Našem Gogi je trebalo tek par pokušaja da rješi ovaj predivni smjer i sada se koncentrira na nešto još veće - Vaška mafija 8a+ od 35 metara. Do kraja !!!

21.05.2009. Misja again... Frenki napokon rješava Gospodara prstenov 7c+ (hvala Jerneju za dobar odmor), a Demir Poontang 7b+ !!! Yass probava Sternschnuppe 7b ma izgleda da će trebat još malo palente pojest... hehe. Samo gas!!! Nebite vjerovali, ali i Vjeko se odlučija za konop!!! Po treći put u životu na stijeni i samo reda svoje prve uspone - 6 komada, od 6a do 6c (ujedno i najteže ocjene do sad :) ) Tooo majstore !!!
U isto vrijeme na drugemu kraju, na Lidu, Enna rješava Pelicu 6b+! Bravo!

26.05.2009. Kanjon Mirne... Frenki, Gogo, Vjeko, Yass i Demir dolaze nabrijani za nove napade na smjerove. Dan je bi uspješan, Vjeko je riješi Mateju 6b+, a pao je i prvi ženski riječki 7b! Yass je iz nekoliko pokušaja riješila legendarni nož smjer Beach club Macumba 7b!!! Svaka čast!

28.05.2009. Limski poli ceste... Ekipa se odlučila za popodnevno guštiranje u hladovini na Limskom ča je odlično došlo Krajetu koji je riješi Viperu 7a
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?