Četvrtak, 17 Siječanj 2019
Početna stranica
Penje se penje!!! PDF Print E-mail
File, top secret 7b+17. - 22.04.2009.

Eto kao i inače, vijesti se objavljuju kad se ima vremena... pa ukratko...
Petak smo proveli na Lidu, omiljenom gradskom penjalištu. Mlade snage Hiperaktiva su redale smjerove, neke ponavljali neke flash-ali, a neke i projektirali. Luce je popenjala svoje prve ocjene, Predškolski 5b i Školski 6a iz prve. Marta je ponovi par smjerova... Predškolski 5b, Školski 6a, Kvazimodo 6b, a File se zaputi u napad na Top secret 7b+. Moremo samo ustanovit da ce brzo past još jedan 7b+ :)
Subota ni više ni manje nego gas za Mišju! Goge je riješi iz drugog pokušaja svoj stari jesenski dug, Sonce v očeh 8a+, a Frenkiju je malo falilo riješit za Samsaru 8a.
Nedjelja... kiša... i Medveja, Goge, Frenki, Pufa, Yass i Iva. Penju se novozaspitani smjerovi i rješavaju se stari dugovi. Frenks je riješi Stare užance 7b+, Goge Grupa TNT 6c+ onsight, GBleach 7a+ onsight, Iva rupa TNT 6c+. Samo gas!
Utorak oblaci pa je logično bilo da zapalimo opet do Medveje. Frenks, Goge, Elena i Enna... Goge i Frenks su napadali smjer Disciplin a Kitschme 7c+, kojeg je Frenki iz trećeg pokušaja popenja, dok se Elena na laganicama upenjavala za tekmu u Splitu.
Srijeda još malo upenjavanja za Elenu na Lidu... prvo padne Predškolski 5b, a odmah iza njega i Školski 6a Flash... Počele su se skidat prve ocijene... Bravo Elena!
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form





Lost Password?