Početna stranica
4. KOLO BOULDER LIGE ISTRE I KVARNERA U SLOBODNOM PENJANJU PDF Print E-mail
Frenks Božić i Dušić ponovno najbolji

Peto kolo, koje se održava za tri tjedna najvjerojatnije opet na pazinskom penjalištu, ponudit će veliku borbu za prvaka novopokrenute regionalne lige Gianfranco Dušić iz pazinskog 'Hiperaktiva'.
PAZIN -
U 4. kolu Boulder lige Istre i Kvarnera (BLIK) u slobodnom penjanju, koje je zbog tehničkih problema, umjesto u Rijeci, održano u Pazinu, ponovio se poredak iz trećeg kola. Pobjeda je pripala Gianfrancu Dušiću iz pazinskog Sportsko-penjačkog kluba »Hiperaktiv« i Jasni Božić iz riječkog »Ri rocka«.
Dušiću je, u konkurenciji 12 natjecatelja, novih sto bodova donijelo prvo mjesto te sada vodi s 13 bodova više od drugoplasiranog Gorana Matike, koji ima 267 bodova. Božić je među četiri penjačice nježnijeg spola nadmašila Ivu Vrdoljak iz Rijeke te »hiperaktivke« Ennu Peroš i Elenu Tanković. Tako je drugom pobjedom zaredom zasjela na prvo mjesto s 345 bodova i odagnala sumnje u borbu za prvo mjesto.
Peto kolo, koje će se održati za tri tjedna, najvjerojatnije na pazinskom penjalištu, ponudit će veliku borbu za prvaka ove novopokrenute regionalne lige. Naime, osim Dušića i Matike, šansu za osvajanje prvog mjesta imaju i juniorski reprezentativac Hrvatske iz Pazina Filip Sironić (247 bodova) te Puljanin Marko Babić iz sportsko-penjačkog kluba »Onsight« s 225 bodova. U konkurenciji od 25 penjača peto mjesto zauzima Andrija Gojtanić, šesti je Riječanin Boris Popović, a slijede Vjekoslav Valenta iz »Hiperaktiva« i »rirocker« Demir Barić. U prvih deset penjača još su ušli Pazinci Petar i Filip Gojtanić.
Ova regionalna liga, nastala po uzoru na sličnu ligu Splitsko-dalmatinske županije, odlična je priprema mladim penjačima za početak prvenstva koje kreće 25. travnja natjecanjem za mlađe dobne kategorije u Splitu.

A. Fi.

www.glasistre.hr
 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?