Ponedjeljak, 18 Veljača 2019
Početna stranica
Vikend climbing session PDF Print E-mail
19.04. – 20.04.2008.

Raspojasana ekipa se u subotu odlučila operirat po Limskom kanalu. Goge i Frensis su odmah nakon zagrijavanja iz drugog pokušaja mrkli Mraka 8a, dok je Jass iz kojeg pokušaja više rasturila Cicalu Dance 7a. Marta nan se ovaj put privikava na trakice i bez beda popenja dva 6a+. Za kraj je naš dvojac (Goge i Frensis) iz prve riješi Crvenu Tišinu 7b i Frensis je još mrkna iz druge Between 7b+.
Svo to vrijeme društvo nan je pravila odlična ekipa slovenaca, koji su se isto s Jass okušali u Cicali Dance-u. Nakon penjare završili smo dan s proslavom rođendana ni više ni manje nego Martinove none!

Sutradan nakon uspješne proslave rođendana zaputili smo se u Kompanj, pojačani s Kokijen i Krajeton. Za zagrijavanje je popadalo par laganica, te nakon ručka i popodnevne sieste Goge je stisak vrisak (Elio Pisak) 7c za sad nepoznatog imena, ko i svi ti predivni smjerovi u Kompanju. Za sada ovo novo penjalište broji oko 26 smjerova ultra kvalitete i svih težina. Nadamo se uskoroj skici, do tada, samo gas!

 
< Prev   Next >

Kratke vijesti
Video snimke penjare!
 
Pogledajte slike bouldera u Labinu!
 
Penjački smjerovi na Lidu
 
Penjački smjerovi na Zarečkom krovu
 
Pogledajte slike sa Hallowinda 2006!
 
Main Menu
Početna stranica
Novosti
Članovi
Galerija
O nama
Kontakti
Linkovi
Download
Plus hosting
Login Form

Lost Password?